top of page

주사랑교회 모임

공개·37 성도님

[[canlı hd!!!]] Karagümrük Kasımpaşa maçı 1 Ekim 2023


Flashscore.com.tr Karagümrük sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,...) sunar.


1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. Fatih Karagümrük'e rakip olduğu son dört Süper Lig maçını kazanamayan Kasımpaşa (1B 3M), bu rekabetteki en uzun galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Son beş randevuda da kalesinde 2+ gol gören Kasımpaşa (toplam 13 gol), lig tarihinde daha uzun bir seriye sadece üç takım karşısında izin verdi (Beşiktaş; 10, Eskişehirspor; 6 & Fenerbahçe; 6). Bu sezon evinde oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Fatih Karagümrük (2B 1M), lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk üç iç saha karşılaşmasını galibiyetsiz geçti. Karagümrük ekibi, taraftarı önünde daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ekim-Aralık 2021 arasındaki dönemde yaşadı (5 maç). İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, lig tarihindeki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (Ocak 2019-Temmuz 2020 & Mayıs 2017-Eylül 2018). Bu... AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta 3 saat önce — Fatih Karagümrük ile Kasımpaşa 23/24 Süper Lig7.hafta maçında karşı karşıya geliyor. tarafından yönetilen Fatih Karagümrük-Kasımpaşa maçı, ... Kasımpaşa (2-2) VavaCars Fatih Karagümrük | 19. Hafta YouTube YouTube 6:26 YouTube beIN SPORTS Arşiv 18 Tem 2023 18 Tem 2023 a) Üye saygılı olmak zorundadır. Rahatsızlık vermek veya başka birisinin tacizine yandaş olmak, onu savunmak yasaktır. b) Yorumlarda, ırkçı, cinsiyetçi, müstehcen, iftira edici, hakaret ve şiddet içeren, kişileri veya belirli grupları nefrete teşvik edici, küçük düşürücü ifadelere yer verilmemelidir, bu tür yorumlara ve yargı mercilerine saygısızlık içeren veya içerme ihtimali olan yorumlara, terörü savunan veya teşvik eden içeriklere müsamaha gösterilmeyecektir. Fatih Karagümrük: 1 - Kasımpaşa: 1 | MAÇ SONUCU 18 Eki 2020 — Fatih Karagümrük - Kasımpaşa maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da... Süper Lig'in 5. haftasındaki derbi maçta Fatih Karagümrük ile ... Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? 3 saat önce — Bu maç öncesi Kasımpaşa 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle ligde 9 puanla 11. sırada yer alıyor. Ev sahibi Vavacars Fatih Karagümrük ise ... Karagümrük-Kasımpaşa: 3-0 maç özeti izle 6 Haz 2023 — Süper Lig'in 38.haftasında Fatih Karagümrük sahasında Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Karagümrük-Kasımpaşa maçının özetini haberimizden ... Kasımpaşa v Karagümrük | 15 Ocak 2023 Kasımpaşa - KaragümrükSonuçlar ve istatistikler, 15 Oca 2023. ÖzetÖnemli olaylarKadrolarEn İyi Oyuncular ve PuanlarYorumlar. Kazananını seç. KAS. 183 oy. 26 ... 5. AJANSSPOR Web Sitesi: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, bilgisayar, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihazdan ulaşılabilen ve İçerik’e erişim imkanı sunan https://www. ajansspor. com/ alan adı ve diğer alt alan adlarından erişilebilen web sitesini ifade eder. 6. AJANSSPOR Uygulaması: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihaza indirilmiş/yüklenmiş veya indirilmek/yüklenmek suretiyle İçerik’e erişim imkanı sunan “Ajansspor” veya ileride AJANSSPOR tarafından belirlenecek diğer isimli dijital uygulamayı ifade eder. AJANSSPOR bu tür yorum ve içerikleri yayınlamama hakkını saklı tutmaktadır. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. Muhtemel 11'ler | VavaCars Fatih Karagümrük - Kasımpaşa 14 dakika önce — Süper Lig'e döndüğü 2020-21 sezonundan bu yana Kasımpaşa ile oynadığı altı maçın sadece birini kaybeden Vavacars Fatih Karagümrük, söz konusu... (Canlı yayın TV===) Pendikspor Fatih Karagümrük maç 23 Eyl 2023 — Maç Özeti İzle (VİDEO) - Yeni Şafak 0:29VavaCars Fatih Karagümrük. Kasımpaşa Dünya Okullar Kış Spor Oyunları kapsamında Alp Disiplini... İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Üye, konuya ilişkin yazılı talebini bilgi@ajansspor. com adresine e-posta yoluyla AJANSSPOR’a iletmek kaydı ile Üyelik hesabının sonlandırılmasını isteyebilir. AJANSSPOR, Üye’nin bu Sözleşme’ye aykırı davranması, AJANSSPOR Platformları’nı kullanırken ya da AJANSSPOR’a üye olurken verdiği bilgilerin hatalı veya gerçeğe aykırı olması, AJANSSPOR Topluluk Kurallarına aykırı davranması, AJANSSPOR’da verilen hizmetleri kötü niyetli veya hukuka, ahlaka, 3. kişilerin haklarına aykırı şekilde kullanması veya AJANSSPOR’un gerekli görmesi halinde üyeliğini gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir, Sözleşme’yi feshedebilir. Üye; Maillist, Listserv, veya otomatik çağrı cevaplayıcısının hiçbir cinsini veya 'spam'i (mesaj sağanağını), Üye’nin oturum açmadığı esnada çalıştırılan ya da harekete geçirilen hiçbir yöntemi, AJANSSPOR Platformları’na yükleyemez, diğer Ziyaretçi veya Üyeler’in AJANSSPOR Platformları’nı kullanmasını engelleyemez, zorlaştıramaz veya veritabanlarını ya da sunucuları bozacak veya işlemez hale getirecek eylemlerde bulunamaz, herhangi bir yazılım veya donanıma zarar veremez, virüs içeren yazılım veya başka bir bilgisayar kodu, dosya oluşturamaz, yetkisi olmayan herhangi bir sisteme, dataya, şifreye ulaşmaya çalışamaz, direkt veya dolaylı olarak, verilen hizmetlerdeki algoritmaları ve kodları deşifre edecek, işlevlerini bozacak davranışlarda bulunamaz, İçerikler’i değiştiremez, dönüştüremez, çeviremez, alıntı göstermeksizin başka sitelerde yayınlayamaz, kanunen yasak bilgiler içeren mesajlar, zincir posta, yazılım virüsü gibi 3. 1 Ekim Fatih Karagümrük Kasımpaşa canlı izle Bein Sports 2Türkiye'nin en üst seviyedeki futbol organizasyonu Süper Lig'de yeni hafta bugün devam ediyor. Birbirinden iddialı rakiplerin karşı karşıya geleceği zorlu maratonda iki İstanbul ekibi kozlarını paylaşacak. Çıktığı 6 maçta 9 puan toplayan Kasımpaşa, henüz 6 puanda kalan Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadeleyi izlemek isteyenler internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Kasımpasa arasındaki maçlar - 06 Haziran 2023 Salı 17:00 Karagümrük - Kasımpasa arasındaki geçmiş maçlar nasıl sonuçlandı? Karagümrük - Kasımpasa maçı hakında tüm son dakika gelişmeleri Sporx Canlı Skor ... Kasımpaşa-Karagümrük Maçı Nerede Şifresiz İzlenir 15 Oca 2023 — Kasımpaşa-Karagümrük Maçı Hangi Kanalda? Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN SPORTS, 4 büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Galatasaray, ... Fatih Karagümrük Kasımpaşa maçını canlı izle Bein Sports 1 9 Nis 2022 — Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük Kasımpaşa'yı konuk edecek. Maçı canlı olarak izlemeyi planlayan futbol ... F.KARAGÜMRÜK KASIMPAŞA - Maç Detayları F.KARAGÜMRÜK. 1. KASIMPAŞA. 1. 3. Lig (Profesyonel Takım) Maç Kodu: 6129. VEFA 30.10.1993 - 14:00. UĞUR BEKDEMİR(Hakem) · HAKAN AKNAM(1. Yardımcı Hakem) · CELAL ... İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. Bu sorumluluk üyeliği sona erse dahi devam etmektedir. Üye, aşağıda listelenen Topluluk Kurallarına uymayı kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu kuralları ihlal edenler hakkında soruşturma yapmak ve bunları ihlal eden kişilerin üyeliklerini silmek, bu tarz uygunsuz iletişimi hizmetten kaldırmak ve bu kişilere karşı her türlü gerekli yasal tedbirleri almak ve başlatmak konusunda AJANSSPOR yetkilidir. ((CANLI>>)) Fatih Karagümrük Kasımpaşa maç özeti 01.10.2023 10 saat önce — 3 gün önce — maçın son dakikaları ve bitiş düdüğü sonrası gerginlikler yaşandı. VavaCars Fatih Karagümrük - Kasımpaşa Maç Özeti (Video) ...


소개

그룹에 오신 것을 환영합니다. 다른 회원과의 교류 및 업데이트 수신, 동영상 공유 등의 활동을 시작하세요.

성도님

  • jsrbc123
    목사님목사님
  • Harold Hazel
    Harold Hazel
  • George Mitchell
    George Mitchell
  • Md. Mostahid Azam
    Md. Mostahid Azam
  • K U M L I K A` C H A W ` S E E ` Y O U N G
    K U M L I K A` C H A W ` S E E ` Y O U N G
bottom of page